Produkter for flerumettet fett (7)

Matfett

Matfett

Matfett
Guarkjernmel

Guarkjernmel

Guarkjernemel blir utvunnet fra endospermen til guarp planten, Cyamopsis tetragonolobus. Den tilhører familien av belgfrukter. Den såkalte buskebønnen dyrkes hovedsakelig i India og Pakistan fra juli til desember. Kvalitet, tilgjengelighet og priser er imidlertid sterkt avhengig av monsunen i denne perioden. Rajasthan, Gujarat og Haryana er blant de viktigste dyrkingsregionene. De tørkede guarbønnene blir tresket for å hente ut guarkjernene (frøene) fra bønnene. I et videre steg blir det fra kjernen, gjennom separasjon av skall og spire, laget hydrokolloidet Guar (Split).
Mage

Mage

Mage
Laktose

Laktose

Laktose er naturlig melk sukker. Det utgjør 3,5%-5,0% av melk fra kuer og kan utvinnes gjennom en filtreringsprosess. Deretter krystalliseres laktosen og knuses. Kornstørrelsene deles opp etter sil. Foodcom kan levere sine forretningspartnere med forskjellige partikkelstørrelser som er egnet for flere applikasjoner. Laktose er en av de beste melkeingrediensene for mat og fôr på grunn av sin milde smak, hvite farge og lave kaloriinnhold. Dens rimelighet, lave hygroskopisitet og vannløselighet bidrar til dens popularitet. Den kan brukes i produksjon av bakverk, konfekt og sjokolade som en smaksforsterker og søtningsmiddel. Laktose er en viktig ingrediens i farmasøytisk og ernæringsmessig bruk.
Frossen Smør

Frossen Smør

Navnet smør er forbeholdt produkter uten vegetabilske fettblandinger med et spesifikt melkefettinnhold - minst 82 % (ikke mer enn 16 % vann og 2 % tørr melkefettfri melk). Det lages ved å piske fersk eller fermentert krem eller melk for å skille smørfettet fra kjernemelken. Produktet er rikt på vitaminene A, D, K.
Laktose

Laktose

Laktose er en av de beste melkeingrediensene for mat- og fôrapplikasjoner på grunn av sin delikate smak, hvite farge og lave kaloriinnhold. Dens kostnadseffektivitet, lave hygroskopisitet og vannløselighet bidrar til dens popularitet. Den kan brukes i produksjon av bakverk, konfekt og sjokolade som smaksforsterker og søtningsmiddel. Laktose er en viktig ingrediens i farmasøytisk og ernæringsmessig bruk.